Kermis Zuidfoor 2019 in Brussel

25/06

Foire du Midi: de grootste kermis van België

In 1880 is de beslissing gemaakt om de kermis op de Grote Markt, het Martelarenplein en de Graanmarkt samen te voegen. Hierdoor is er één grote kermis ontstaan: Foire du Midi/Zuidfoor. De Zuidkermis is de bekendste Brusselse kermis en opent elk jaar op het eerste weekend voor de Nationale Feestdag op 21 juli. De kermis zal dit jaar voor de 138ekeer plaatsvinden van 14 juli t/m 19 augustus.

Attracties op de kermis van Brussel

Foire du Midi bestaat uit verschillende soorten attracties en activiteiten. Je vindt er achtbanen voor sensatiebeesten, attracties voor het hele gezin, kraampjes met eten en drinken, spellen, kinderactiviteiten en een aantal schietkramen. In totaal zijn er 130 attracties te bezoeken op de kermis. Bekijk ze allemaal.

Ga je van Van 14 juli t/m 19 augustus 2019 naar de kermis? Hier vind je een aantal leuke kortingsbonnen voor Foire du Midi. Zorg ervoor dat je ze uitgeprint meeneemt .

Openingstijden Zuidfoor

Tijdens de openingsdagen is de kermis geopend van 15:00 uur tot 01:00 uur en in het weekend van 15:00 uur tot 02:00 uur. Kermis Zuidfoor vind je tussen de Anderlechtsepoort en de Hallepoort. Klik hier voor bereikbaarheid en praktische informatie.

Voor actuele informatie kun je ook het evenement volgen op Facebook.

Goedkoop parkeren bij kermis Zuidfoor

Zuidfoor duurt een maand en tijdens deze periode zal het drukker zijn in Brussel dan normaal. Kom je van buiten de stad? Parkeer je auto voordelig op loopafstand van de kermis bij Parking Zuidstation 2. Bij Parking Zuidstation 2 parkeer je al voor €13,- per dag! (Dat scheelt ruim € 20,- in vergelijking met de concurrent.) Vanaf de parking is het slechts elf minuten lopen naar Zuidfoor.

Op de hoogte blijven van leuke activiteiten en uitjes in Brussel-Zuid? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten.

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN AAN STATION BRUSSEL-ZUID